Magyar Evangéliumi Lap

Evangelisches Blatt für Ungarn - Hungarian Evangelical Journal

 

ÚJDONSÁGOK

2010. május 10. Gémes István, stuttgarti magyar lelkész legújabb, 2010-es prédikáció-sorozatát feltettük a honlapra: "Isten kérdez - mit válaszolsz?" címmel. A prédikációk Stuttgart-Bad Cannstattban, a Luther-templomban, ill. a Heilbronn-Sontheim-i Matthäus-templomban hangzottak el. A sorozatot folytatjuk.
2010. május 9. Gémes István, stuttgarti magyar lelkész két prédikáció-sorozatát feltettük a honlapra: A "Kérdezzük Pált" sorozat Stuttgart-Bad Cannstattban, a Luther-templomban hangzott el, míg a "Hónap igéi"-ről a Heilbronn-Sontheim-i Matthäus-templomban a 2009-es év folyamán.
2008. december 2. "... ezen elgondolkodtunk ..." , ezzel a címmel minden gyülekezeti meghívón megtalálhatjuk Gémes István gondolatait egy-egy aktuális témával kapcsolatban. Bármelyik akár egy prédikáció-impulzus is lehet. Összegyüjtöttük az összeset online-olvasásra.
2008. szeptember 11. Gémes István, a Württembergi Magyar Protestáns Gyülekezet lelkészének 2008-as igehirdetései online olvashatók a predikacio.htm oldalon. A két sorozatot: "Jézus 12 példázata" és "Jézus 12 csodája János evangéliumában" folyamatosan bővítjük.
2008. június 16. A mai nap felkerülek a hálóra az utolsó 4 év KOINONIA-számai, tehát a 63. - 72. számig teljes terjedemelben, pdf-fileként. (A PDF-formátum letölthető és megjeleníthető pl. az ingyenes Adobe Acrobat Reader nevű programmal).
Ajánlom a teológiai érdeklődésű, kedves olvasó figyelmébe!
2008. április 28. A mai nappal befejeződött a nyugaton szerkesztett és nyomtatott ÚTITÁRS online-szerkesztése ezen a honlapon. Sikerült feltennem az utolsó, 2007-es évfolyamot is - ezúttal PDF-formátumban. Így a képernyőn megjelenő kép egyezik az ujság nyomtatott kinézetével. A PDF-formátum letölthető és megjeleníthető pl. az ingyenes Adobe Acrobat Reader nevű programmal.
Minden kedves olvasónak köszönöm hűségét és türelmét. Ajánlom a MAEK (Magyar Evangélikusok Konferenciája) honlapját és az általa kiadott folytatását az ÚTITÁRS-nak! Legyen Isten áldása a szerkesztőség munkáján.
2007. június 27. Végre-valahára felkerült az ÚTITÁRS 2006.évf. utolsó két száma, az 5. és a 6. szám a hálóra.
2007. május 23 Felkerült az ÚTITÁRS 2006.évf. 4.száma a hálóra.
2007. április 25 Felkerült az ÚTITÁRS 2006.évf. 3.száma a hálóra.
2007 március 25 Újraindul az ÚTITARS honlapja az új szerveren!
Köszönetet mondunk a lutheran.hu szervernek a tárolóhelyért!
Az új cím: http://church.lutheran.hu/utitars.
A www.utitars.de azonban továbbra is működik.

 

 

 

Gémes I. könyvei online
Gémes István könyvei - online
 
ÚTITÁRS-archívum
ÚTITÁRS-archívum (letölthető számok)
 
Minden visszajelzés köszönök!
Levél a rendszergazdának